Strângeți idei minunate din cele mai bune resurse ale companiei

Strângeți idei minunate din cele mai bune resurse ale companiei

Multe companii, mari și mici, au o sursă imensă de idei grozave care le pot ajuta să se îmbunătățească, să inoveze și să crească, dar totuși multe dintre aceste companii nu se gândesc niciodată să folosească acest avantaj corporativ uimitor. Care este acest lucru extrem de valoros? Propriul popor. Spune Morgan Fraud, autorul Corporației Thinking, „Având în vedere că suntem cu toții capabili să contribuim cu idei noi, întrebarea devine cum reușești să generezi, să captezi, să procesezi și să implementezi cu succes ideile?” A deveni o organizație capabilă să răspundă la această întrebare poate beneficia în mai multe moduri:

  • Creștere prin inovație / creativitate:

În loc să fie constrânși de idei pentru noi produse, servicii și piețe noi provenind de la doar câțiva oameni, o corporație Thinking poate accesa angajații.

  • Profituri crescute:

Compania se va confrunta cu o creștere a profiturilor datorită economiilor în costurile de exploatare, precum și a vânzărilor de produse, servicii și întreprinderi noi.

  • Valori de afaceri mai mari:

Legătura dintre profit și valoarea de afaceri înseamnă că, în momentul în care o corporație creează un nou nivel de profitabilitate durabil, valoarea activității este ajustată în consecință.

  • Reducerea cifrei de afaceri a personalului:

Acest lucru, combinat cu cultura care trebuie să existe pentru inovare și creativitate pentru a înflori, înseamnă că noii angajați vor fi atrasi de organizație.

Cum vă putem ajuta?

Contactați-ne la biroul de consultanță WP cel mai aproape de dvs. sau trimiteți o anchetă de afaceri online.

Căutați un consultant al Planului de afaceri de primă clasă?