Cum vă putem ajuta?

Contactează-ne pentru sfaturi concrete și consultanță specializată. Te ajutăm să accesezi fonduri UE simplu.

Am venit la Rollingrom cu o idee, am plecat cu o afacere. În doar cateva luni consultanții ne-au ajutat să câștigăm mai mult decât banii din finanțare. Am câștigat informații și experiență care acum ne aduc profit.

B. L.
Antreprenor, IT & Software

CONSULTANȚĂ

Pentru că avem experiența a sute de proiecte finalizate cu succes și pentru că echipa noastră este construită strategic pentru a avea un set de competențe complet îți putem oferi în mod constant servicii de consultanță excepționale.

MONITORIZARE

Identificarea finanțării oportune implică studiul în detaliu al programelor și liniilor de finanțare puse la dispoziție de Uniunea Europeană și mai mult, de înțelegerea practicilor naționale cu privire la gestionarea fondurilor europene.

ELABORARE

Credem că fiecare antreprenor sau viitor antreprenor, trebuie să aibă tot suportul pentru a-și atinge întreg potențialul. Ne-am specializat în elaborarea proiectelor și a planurilor de afaceri pentru a ne ajuta clienții și partenerii să acceseze finanțarea pe care și-o doresc, în timp optim. În felul acesta ideile devin afaceri și clienții noștrii devin reputabili oameni de business.

MANAGEMENT PROIECT

Ca și realizarea oricărui proiect, un proiect finanțat din fonduri comunitare impune managmentul încă de la început. Acest serviciu te asigură că ideea ta de afacere nu rămâne în stadiul de idee și că planul este dus la bun sfârșit. Managementul proiectului presupune că noi avem grijă ca lucrurile să se întâmple.

Consultanță

Pentru că avem experiența a sute de proiecte finalizate cu succes și pentru că echipa noastră este construită strategic pentru a avea un set de com…

mai multe detalii
Monitorizare

Ce facem defapt?
In fiecare ora studiem noutatile si stirile emise de organismele europene si romanesti cu privire la toate fondurile.

mai multe detalii
Managementul Proiectului

Ce facem defapt?
Avand parte de peste 20 de ani de implementare de proiecte, executam toate etapele pe care le presupune managementul corect al proiectului

mai multe detalii
Elaborare

Ce facem de fapt?
Folosindu-ne de experiența de peste douăzeci de ani și de toate abilitățile echipei noastre, elaborăm planul afacerii tale.

mai multe detalii

Cauți un consultant pentru a accesa fonduri în mod simplu și sigur?