Cum vă putem ajuta?

Contactează-ne pentru sfaturi concrete și consultanță specializată. Te ajutăm să accesezi fonduri UE simplu.

Am venit la Rollingrom cu o idee, am plecat cu o afacere. În doar cateva luni consultanții ne-au ajutat să câștigăm mai mult decât banii din finanțare. Am câștigat informații și experiență care acum ne aduc profit.

B. L.
Antreprenor, IT & Software

Managementul Proiectului

Pentru implementarea proiectului te ajutăm cu:

 • Elaborare rapoartelor de progres care trebuie depuse împreună cu cererile de rambursare intermediare
 • Consultanță și verificare documentelor justificative necesare
 • Întocmirea dosarului pentru cererile de rambursare și/sau cererile de plată
 • Consultanţă şi ajutor oferit pentru furnizorii/terții/echipa de management implicaţi în proiect: contabil, arhitect, proiectant, executant, furnizori de echipamente şi/sau alte servicii
 • Întocmirea notei de determinare a valorii contractului
 • Întocmirea specificațiilor tehnice
 • Trimiterea cererii de ofertă/publicare anunţ de intenţie (daca este cazul)
 • Consultanță în analiza ofertelor primite din partea potențialilor furnizori/prestatori de servicii
 • Întocmirea Notei justificative de atribuire
 • Informarea ofertanţilor/publicarea anunţului de atribuire (după caz)
 • Rapoartele finale

Industii în care am ajutat proiecte să obțină finanțare:

Producție
Servicii
Creaţie
Ferme
Agricultură
Comerţ

Vezi aici toate serviciile noastre, în detaliu:

Ca și realizarea oricărui proiect, un proiect finanțat din fonduri comunitare impune managmentul încă de la început. Acest serviciu te asigură că ideea ta de afacere nu rămâne în stadiul de idee și că planul este dus la bun sfârșit. Managementul proiectului presupune că noi avem grijă ca lucrurile să se întâmple.

Ce facem de fapt?

Având parte de peste 20 de ani de implementare de proiecte, executăm toate etapele pe care le presupune managementul corect al proiectului: cercetarea, planificarea, urmărirea implementării, eliminarea obstacolelor, managementul riscului, verificarea calității și cuantificarea rezultatelor. În felul acesta tu te poți focusa pe ceea ce îți face plăcere cu adevărat.

 Credem că fiecare antreprenor sau viitor antreprenor, trebuie să aibă tot suportul pentru a-și atinge întreg potențialul. Ne-am specializat în elaborarea proiectelor și a planurilor de afaceri pentru a ne ajuta clienții și partenerii să acceseze finanțarea pe care și-o doresc în timp optim. În felul acesta ideile devin afaceri și clienții noștrii devin reputabili oameni de business.

Ce facem de fapt?
Folosindu-ne de experiența de peste douăzeci de ani și de toate abilitățile echipei noastre, elaborăm planul afacerii tale. Te ajutăm să dai formă strategiei tale de business, să o ancorezi în strategia de dezvoltare europeană și nu în ultimul rând, te ajutăm să prezinți imaginea reprezentativă a afacerii create de tine. Folosind tacticile și procesele gândite pentru proiectul tău implementarea va deveni mai ușoară.

Identificarea finanțării oportune implică studiul în detaliu al programelor și liniilor de finanțare puse la dispoziție de Uniunea Europeană și mai mult, de înțelegerea practicilor naționale cu privire la gestionarea fondurilor europene.

Ce facem de fapt?

În fiecare oră studiem noutățile și știrile emise de organismele europene și românești cu privire la toate fondurile. În acest fel clienții noștri sunt printre primii care află despre oportunități.

Pentru că avem experiența a sute de proiecte finalizate cu succes și pentru că echipa noastră este construită strategic pentru a avea un set de competențe complet îți putem oferi în mod constant servicii de consultanță excepționale.

Ce facem de fapt?

Acoperim toate ariile importante și oportunitățile de finanțare existente pe piață, dar și viitoare. Suntem în temă cu toate subiectele și practicile, așa că procesele noastre sunt perfect adaptate pentru ca și tu să ai parte de întregul nostru arsenal de cunoștințe, tehnici și relații atât pe plan național cât și internațional.

Cauți un consultant pentru a accesa fonduri în mod simplu și sigur?