Oportunităţi de finanţare

Îți facilităm accesul la multiple programe de finanțare. Binenteles, împreună cu consultantul tău dedicat, veți alege programele europene sau naționale care se potrivesc afacerii tale și care pot să aducă cel mai ușor și sigur banii pentru dezvoltarea proiectului tău. Vezi mai jos mai multe programe de finanțare din care am accesat deja fonduri pentru clienții noștri:

PNDR

PNDR

Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014 – 2020 program destinat dezvoltării agriculturii cuprinde 15 măsuri de finanțare si  buget în valoare de 9,85 miliarde de euro.

POCU

POCU

Programul Operațional Capital Uman (PO CU) stabilește prioritățile de investiții, obiectivele specifice și acțiunile asumate de către România în domeniul resurselor umane, continuând astfel investițiile realizate prin Fondul Social European în perioada 2007‐2013.

POC

POC

Programul Operațional Competitivitate (POC) susține investiții menite să răspundă nevoilor și provocărilor legate de nivelul redus al competitivității economice, în special în ceea ce privește CDI si infrastructura subdezvoltată de TIC.

POCA

POCA

POCA va promova crearea unei administrații publice moderne, capabilă să faciliteze dezvoltarea socio-economică, prin intermediul unor servicii publice competitive, investiții și reglementări de calitate, contribuind astfel la atingerea obiectivelor Strategiei Europa 2020.

Startup Nation 2018

Experiență în elaborarea planului de afaceri;

Consultanță în perioada de implementare;

Asistență în perioada de monitorizare;

Rată de succes de 100% în cadrul perioadei de selecție din anul 2017

Căutați un consultant pentru obținerea finanțării sigur și ușor?