"Avem capabilitățile și experiența pentru a te ajuta să obții finanțarea de care ai nevoie."
2
Sikó Éva
Director General, RRCG Consulting

Istoria și Experiența

Rollingrom Consulting Group SRL este firmă înființată în parteneriat cu RCG Ungaria, ca și o filială a Rolling Consulting Group kft, care oferă servicii de consultanță în diverse domenii încă din anii 1999.

În România au rămas nevalorificate multe dintre sursele de finanțare, ca de exemplu: tehnologiile inovative, protecția mediului, proiectele privind dezvoltarea infrastructurii pentru sănătate, turismul, iar din acest motiv noi am format o echipă profesională cu experiență copleșitoare, dinamică și creativă cu care suntem în măsură să oferim și să prestăm servicii de calitate și să creăm parteneriate de durată cu clienții noștri, îndeosebi în ceea ce privește elaborarea și managementul proiectelor cu finanțare nerambursabilă, fie acestea interne sau externe.

Principiul nostru este de a pune în prim plan oferirea serviciilor de calitate, în detrimentul cantității acestor servicii. Tocmai din aceste motive, de ani buni, piața ne consideră o firmă care oferă servicii de calitate și clientela noastră provine din referințele de până acum, precum și din cele relatate de vechii noștri clienți. După considerentele clienților și partenerilor noștri ducem o politică de afaceri de încredere, deoarece poziția pe piață a membrilor Grupului nostru este stabilă de mai mulți ani.

0

finanțări
cu succes

0

rapoarte
întocmite

0

antreprenori
fericiţi

0

rată de
succes

Viziune și Misiune

Oferim consultanță pentru excelență. Suntem aici pentru a ajuta antreprenori ca și tine să crească și mai mult. În fiecare zi lucrăm pentru a vedea cum comunitățile în care acționăm devin mai puternice și mai influente cu ajutorul finanțărilor comunitare accesate.

Misiunea noastră este să ajutăm cât mai mulți antreprenori să își crească afacerile. Pentru asta adunăm resurse și experiență zilnic, de peste 20 de ani. Facem parte din cluburile și rețelele de profil și suntem la curent cu ultimele știri.

Proiecte finanţate
Startups
Rată de succes

Echipa Noastră

Viziune comună, calități complementare. Ne bucurăm să avem o echipă puternică, formată din consultanți specializați, dedicați ariilor specifice de acțiune. Împreună, reuşim să avem o rată de succes de 100% în accesarea Fondurilor Europene, pentru antreprenori dornici de creștere sustenabilă, așa ca tine.

Sikó Éva
administrator
tel: +40752 144 211
Huroș Cristina
manager proiect
tel: +40749226271
Magyari Tünde
manager proiect
tel: +40745269089
tunde.magyari@rollingrom.ro
Török Lavinia
manager proiect
tel: +40749260952

Căutați un consultant pentru obținerea finanțării sigur și ușor?